Extra Als Vanouds

Extra

Extra dienstverlening en extra materialen

Om het u tijdens uw feest, evenement of receptie nog makkelijker te maken, kunt u extra diensten en materialen bij Als Vanouds afnemen. Bijvoorbeeld een standaard tapkar met bierfust of een speciale gin-tonicbar. Wij bieden verschillende drankarrangementen, met een prima standaard kwaliteit of speciaal geselecteerde wijnen en speciaalbieren.

Totaalservice catering
Het is ook mogelijk om de hele organisatie in onze vertrouwde handen te leggen. U heeft nergens omkijken naar, de koks van Als Vanouds bereiden de heerlijkste gerechten en het bedienend personeel zorgt ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Kijk hieronder wat u nodig heeft en neem contact met ons op om de verdere invulling af te stemmen. Als Vanouds neemt dan zo snel als mogelijk contact met u op voor een offerte op maat.

Extra

Als Vanouds biedt u ook nog graag een aantal verschillende extra diensten, om hiermee uw catering nog onvergetelijker en zonder zorgen te laten verlopen.
Prijzen zijn in overleg.

Dranken

Champagne

Wijnen

Bieren

Verhuur

Statafels

Heaters

Borden

Bestek

Glaswerk

Tapinstallatie / met fust

Koelkasten

Feestverlichting

Muziekinstallatie

Stoelen

Tafels

Vuurschalen met hout

Barbecue

Personeel

Allergieën

Heb je een allergie, lust je sommige ingrediënten niet, of moeten we ergens anders rekening mee houden bij het bereiden van je catering? Laat het ons gerust weten!
Combi Groenten

Tips

Ben je op zoek naar ideeën voor aankleding, tafelindeling, of andere tips om je feest zo professioneel mogelijk te presenteren?
Onze horeca-experts hebben jarenlange ervaring en zijn je graag van dienst met hun feedback!
Glas