Totaal catering Als Vanouds

Totaalcatering

Uiteenlopende gerechten die een maaltijd op zich zijn

Met een keuze uit één van de volgende gerechten bent u in één keer klaar. Als Vanouds verzorgd met deze totaal catering complete maaltijden voor al uw gasten.

Tapas

Met deze plank verrast u iedereen met heerlijke koude en warme tapashapjes. Natuurlijk met huis- en handgemaakte focaccia. Loopt het water u al in de mond? Bestel dan snel!

Grote paellapan

Een enorme paellapan rijkelijk gevuld met de mooiste ingrediënten uit de zee en van het land. Dit populaire Spaanse rijstgerecht bereiden wij op ambachtelijke wijze met onder andere mosselen, kokkels, scheermessen, chorizo, gamba’s, kip en doperwten voor een authentieke smaakbeleving!

Witte asperges

Het Hollandse witte goud bij u thuis. Gecombineerd met ham óf met zalm. Deze enorm gezonde groente met de kenmerkende smaak wordt zodra de lente zich aandient uit de volle grond geoogst bij Aspergehof Noordam in Woubrugge.

Bestel uw porties per persoon met een minimum van 10 personen.

Gehaktvork

Werken met passie, een beleving is meer dan alleen…

Totaal Catering Als Vanouds

Allergieën

Heb je een allergie, lust je sommige ingrediënten niet, of moeten we ergens anders rekening mee houden bij het bereiden van je catering? Laat het ons gerust weten!
Combi Groenten

Tips

Ben je op zoek naar ideeën voor aankleding, tafelindeling, of andere tips om je feest zo professioneel mogelijk te presenteren?
Onze horeca-experts hebben jarenlange ervaring en zijn je graag van dienst met hun feedback!
Glas