Borrelhappen Als Vanouds

Onze borrelhappen

Voor feesten enzo

Een borrelhapje van Als Vanouds is niet zomaar een hapje. Wij maken verrassende hapjes die u niet bij elk catering bedrijf op de menukaart aantreft. En de wat bekendere hapjes zoals gamba’s combineren we met een vernieuwend bijgerechtje: gepofte quinoa. Klinkt gezond, ís ook gezond, maar vooral heel erg lekker!

Bij de hapjes van Als Vanouds komt geen pakje of zakje aan te pas, alles komt uit eigen keuken. Zelfs de sauzen zijn zelfgemaakt, en datzelfde geldt voor de mayonaise en de mosterd. Vlees en vis zijn zo veel mogelijk duurzaam.

Zo zijn de mini Tournedos Rossini van het Aerlander rund uit de weides van het Groene Hart. Het is een bijna culinair hapje dat ambachtelijk wordt bereid. Een hemelse combinatie van krachtige én verfijnde smaken.

De klassieken in de borrelpannen ontbreken vanzelfsprekend niet, die blijven populair op elk feest! Speciaal is dat zowel het vlees als de kip van duurzame oorsprong zijn bij lokale boeren.

Wel bereid Als Vanouds ze met bijzonder veel aandacht. De verrukkelijke marinade en satésaus zijn, zoals u van Als Vanouds gewend bent, volgens traditioneel recept, maar met een moderne twist bereid.

Gehaktvork

Werken met passie, een beleving is meer dan alleen…

Perfect voor bij de borrel, een receptie of een verjaardag. Of serveer ze als amuse!

Te bestellen vanaf 10 stuks per hapje

Borrelhappen Als Vanouds 2

Allergieën

Heb je een allergie, lust je sommige ingrediënten niet, of moeten we ergens anders rekening mee houden bij het bereiden van je catering? Laat het ons gerust weten!
Combi Groenten

Tips

Ben je op zoek naar ideeën voor aankleding, tafelindeling, of andere tips om je feest zo professioneel mogelijk te presenteren?
Onze horeca-experts hebben jarenlange ervaring en zijn je graag van dienst met hun feedback!
Glas