Zelfgebakken brood

Over Als Vanouds

Traiteur Alphen aan den Rijn

Als Vanouds laat uw gasten graag genieten van een catering die onderscheidend is. Met een mooi woord noemen wij ons traiteur. Dat klinkt heel chique, hoewel we dat eigenlijk niet zijn! Als Vanouds is meer bourgondisch ingesteld en wij houden van gezelligheid!

Maar het woord traiteur benoemt wel goed het kwaliteitsniveau dat Als Vanouds aanhoud. De basis moet goed, vers en eerlijk zijn. Zonder kunstmatige toevoegingen. Wij werken zoveel mogelijk met duurzame producten. Met respect voor alles wat de natuur ons biedt maakt Als Vanouds de heerlijkste gerechten en hapjes voor u.

Gehaktvork

Als Vanouds zet net dat stapje extra, qua uitstraling en smaken

Robert van den Bovenkamp

Persoonlijk kennis maken.

Chef-kok Robert van den Bovenkamp is het gezicht en de drijvende kracht achter Als Vanouds Catering. Robert heeft een brede ervaring opgedaan in het restaurantwezen, waaronder de klassieke kookkunst. Daarnaast heeft hij zich toegelegd op het braden van groot vlees en hele vissen aan het spit. Van jongs af aan had Robert al een enorme fascinatie voor deze traditionele techniek én het culinaire spektakel!

Al heel vroeg in zijn kookcarrière ontwikkelde Robert iets bijzonders: zijn eigen spit, waarmee het perfect malse eindresultaat wordt verkregen zoals hij dit voor ogen had. Het concept van authentieke bereiding, bourgondisch spektakel en unieke smaak biedt Robert sinds 2016 aan in zijn eigen cateringbedrijf Spit & Pan.

In januari 2018 kondigde zich een nieuwe uitdaging aan met de overname van restaurant De Zeeger op de golfbaan Zeegersloot in Alphen aan den Rijn. Met frisse ondernemerszin ontwikkelde hij ondertussen ook nog een nieuw cateringconcept, omdat Robert vindt dat er in de standaard catering nog een flinke kwaliteitsslag te maken is. In november 2018 ziet zijn modern-ambachtelijke cateringbedrijf Als Vanouds het licht. Samen met zijn team komt Robert graag persoonlijk met u kennismaken!

Catering op maat

Ambachtelijk vakmanschap

Seizoensproducten

Seizoensproducten

Ambachtelijk vakmansschap

Duurzame ingrediënten

Innovatieve arrangementen

Verrassend aanbod