Proef vooraf uw menu,
gegarandeerd genieten in de toekomst

Diner catering: alles vers uit eigen keuken

Diner catering: alles vers uit eigen keuken

Tijdens het diner presenteren we internationale en lokale klassieke gerechten, maar dan met een hedendaagse twist. Alles is volledig zelfgemaakt; van koekjes, broden en sauzen, tot en met grotere vis- en vleesgerechten en desserts. En wilt u extra zeker zijn van uw zaak? Dan mag u het menu voorproeven in ons restaurant.

Van ons huis naar uw locatie

Bij Als Vanouds vinden we dat een catering de beste voorbereiding verdient. Dit betekent het inkopen van de beste ingrediënten, werken met professionele keukenspullen in een grote keuken, en alles bereid door professionele koks.

Aangezien we focussen op echte ambacht zoals vroeger, start ons proces met het inkopen van de beste en dagverse ingrediënten. Voor een duurzaam proces gebruiken we zoveel mogelijk producten van boeren uit de eigen regio. Soms kunnen we niet anders dan buiten de eigen regio kijken, maar dan gaat onze voorkeur in ieder geval uit naar producten uit eigen land.

We blijven zo ver mogelijk weg van kant-en-klare producten, industriële processen of massaproductie. Zelfs mooie producten van andere ambachtslieden, zoals bakkers en patissiers, gebruiken we niet. Met een restaurant als thuisbasis is het mogelijk om alles zelf voor te bereiden in een professionele keuken. Ervaren koks maken hier bijvoorbeeld broden, patisserie, sauzen, desserts, bijgerechten en hoofdgerechten. En willen jullie koekjes voor bij de koffie? Dan maken we die ook helemaal zelf.

Eenmaal op uw locatie aangekomen zorgen we voor de laatste stappen. Denk aan het bereiden van salades, het grillen van vis- en vleesgerechten die minder tijd in beslag nemen (minder dan 3 uur), of het poffen van groentes.

Als Vanouds en toch een beetje nieuw

Onze basis ligt bij echte klassieks uit de Nederlandse én internationale keuken. Dit kan natuurlijk de westerse keuken zijn, aangezien de meeste Nederlandse restaurants al eigenlijk al de Franse keuken hebben geadopteerd. Maar de enorme groei aan Japanse, Indonesische en Fusion-restaurants, hebben de deuren wagenwijd opengezet voor bijvoorbeeld andere Aziatische of Arabische keukens.

Als Vanouds spelen we graag met al deze vernieuwingen. Onze interesse in culinair genieten stopt echt niet bij de Nederlandse of Europese grenzen. Juist een oer-Hollands gerecht maken we uniek en stiekem zelfs spectaculairder door een kleine twist uit een totaal andere keuken.

Meer dan alleen een smaakexplosie

Het doel is om tijdens een catering voor een feest, meeting, event of bruiloft, iedereen in extase te brengen. Een diner om van te houden en nooit meer te vergeten. Dit is eigenlijk alleen mogelijk wanneer alle zintuigen aan het werk worden gezet.
Op locatie wordt eerst alles voorbereid en gekookt. U hoort knisperend vuur, professionele koks die elkaar aanwijzingen geven, en bijvoorbeeld klinkende glazen die worden klaargezet voor de wijn of champagne. Tegelijkertijd ruikt u al de eerste geuren van uw menu voor de avond. Rookgeuren voor de vis of kip, of bijvoorbeeld de heerlijke geuren van gepofte aardappels.

Dan is het tijd om het eten te ontvangen. Perfect opgemaakte bordjes geven een gerecht direct extra waarde. Liever een buffet? Ook dan is de opmaak van het gerecht belangrijk. Eenmaal aangekomen bij de open (buiten)keuken zien uw gasten vis-, vlees-, en bijgerechten die zo zijn opgemaakt dat ze het direct willen opscheppen.

En dan het moment waar iedereen op zit te wachten. Met uw handen of via het bestek voelt u dat vleesgerechten perfect zijn gegaard, dat vis- en kipgerechten nog mals zijn, en dat groenten perfect gebakken zijn. Sauzen zijn niet te dik of te dun, maar precies zoals ze moeten zijn. Wanneer de eerste happen zijn genomen wordt het ineens iets stiller. De stilte van gasten die genieten van een overheerlijk diner.

Maatwerk: van klassiekers tot thema-avond

Bij Als Vanouds is echt alles maatwerk. Dit start bij het menu. Waar wilt u voor kiezen? Iets simpelere gerechten voor een laagdrempelig buffet, of bijvoorbeeld luxe kleine hapjes met unieke ingrediënten die perfect bij een meergangendiner passen?

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een thema-avond. Bijvoorbeeld Italiaanse hapjes met zelfgemaakte pasta, of een volledig vegetarische avond. Wat ook steeds populairder wordt, is het kiezen van bekende gerechten uit films en series.

Totaalconcept voor een stressloos avondje

Als Vanouds biedt een totaalconcept voor feesten, bruiloften, (overheids)organisaties en bedrijven. Ons focuspunt is natuurlijk overheerlijk eten en drinken, maar we kijken veel verder dan alleen een mooi gerecht. Maak uw event compleet met onderstaande slimme extra’s.

  • Bier
  • Wijn
  • Champagne
  • Serveersters
  • Glazen
  • Borden en bestek
  • Tafels en stoelen
  • Cocktailbar
  • Coffee bar
  • Vuurschalen met hout
  • Muziek
  • Decoratie (binnen en buiten)

  • Verlichting