Lunch wraps Als Vanouds

Lunch

Ruime keuze uit salades, soep, quiches en huisgemaakte, belegde broodjes

Naast versgebakken brood met overheerlijk beleg kunt ook u salades, soep en quiches bij Als Vanouds bestellen.

De favoriete salade van het Als Vanouds team is de broccolisalade, een uitgebalanceerde salade met broccoli, oude kaas, een zuurtje van de pickles en de pit van de Dijon mosterd. Wordt het ook uw favoriet?

De vegetarische quiche wordt gebakken met gegrilde seizoensgroenten inclusief de vergeten, maar uiterst smakelijke groenten schorseneer en pastinaak. Voor de vleesliefhebber is er de Alphense versie van de quiche Lorraine met spek en extra ham.

Een tongstrelende combinatie vormen de gamba’s met de lekker frisse venkel. Het deeg van de quiches is perfect knapperig en huisgemaakt. Met natuurlijk kakelverse eitjes voor een romige vulling.

Soep doet het natuurlijk altijd goed, als lunch, maar ook gewoon voor tussendoor of als voorgerecht. Proeven hoe de échte erwtensoep ook al weer smaakt? Bestel dan de Als Vanoudse snert naar oud-Hollands recept waarvoor wij ruim de tijd nemen. In de eerste ronde wordt met de erwten de basis gelegd. Als de soep voor de tweede maal wordt opgezet gaan de groenten er pas in, voor een mooie frisgroene kleur.

De geroosterde bloemkoolsoep verenigt twee culturen: echte Hollandse bloemkool en het Marokkaanse kruidenmengsel Ras el hanout, dat bestaat uit ruim 20 kruiden en zijn letterlijke betekenis ‘Het beste van de winkel’ eer aan doet.

Gehaktvork

Werken met passie, een beleving is meer dan alleen…

Lunch broodjes Als Vanouds

Allergieën

Heb je een allergie, lust je sommige ingrediënten niet, of moeten we ergens anders rekening mee houden bij het bereiden van je catering? Laat het ons gerust weten!
Combi Groenten

Tips

Ben je op zoek naar ideeën voor aankleding, tafelindeling, of andere tips om je feest zo professioneel mogelijk te presenteren?
Onze horeca-experts hebben jarenlange ervaring en zijn je graag van dienst met hun feedback!
Glas