BBQ Pakketten Als Vanouds

Onze BBQ-pakketten

Om zelf mee aan de slag te gaan

Wel zelf barbecueën, maar geen zin in al die rompslomp vooraf? Met onze BBQ pakketten kunt u direct van start! Of het nu een zomerparty is met een stralend zonnetje, of een winters samenzijn rond vuurkorven: een BBQ geeft direct sfeer én is altijd lekker.

De Easy Grills zijn de bekende BBQ klassiekers, met een duurzaam karakter. Hamburgers en biefstuk komen van het Aerlander rund. Deze koeien grazen in de weides van het Groene Hart. Door de grasvoering en bewegingsvrijheid heeft het vlees een prachtige smaak en structuur.

Het kippenvlees komt van het Hollandse Gildehoen, heeft de smaak van vroeger en is bekroond met een Beter Leven keurmerk met 3 sterren.

Met het luxe BBQ pakket kiest u voor luxere soorten barbecuevlees. De procureur is al voorgegaard met de slow cooking techniek. Procureur heeft erg veel smaak en door de lange garing wordt het vlees mooi rosé en sappig.

Voor de eendenborst hebben we gekozen voor de klassieke bereiding met sinaasappel, die het vlees een frisse citrussmaak geeft. En ook de andere gerechten zijn om uw vingers bij af te likken.

Gehaktvork

Werken met passie, een beleving is meer dan alleen…

BBQ pakket om zelf alles af te kunnen grillen op de BBQ. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot het huren van een BBQ, borden en bestek en eventueel personeel, zodat u helemaal ontzorgd wordt.

BBQ Pakket Als Vanouds

Allergieën

Heb je een allergie, lust je sommige ingrediënten niet, of moeten we ergens anders rekening mee houden bij het bereiden van je catering? Laat het ons gerust weten!
Combi Groenten

Tips

Ben je op zoek naar ideeën voor aankleding, tafelindeling, of andere tips om je feest zo professioneel mogelijk te presenteren?
Onze horeca-experts hebben jarenlange ervaring en zijn je graag van dienst met hun feedback!
Glas