Patisserie Als Vanouds

Patisserie

Na de lunch, het diner, of gewoon zoete trek?

Taarten
U kunt elke taart in 8 tot 10 punten snijden. Wilt u dat wij de taart(en) voorsnijden? Geef dit aan bij uw bestelling.

Als Vanouds bakt ook de taarten en andere lekkernijen helemaal zelf. De taarten en foto’s spreken voor zich. Voor wie de Frangipane nog niet kent: dit is een taartje met een heerlijk zoete amandelvulling. Deze vulling is erg lekker met fruit, dus de taart is afgewerkt met vers seizoensfruit. Mmm!

Bij het klein gebak vindt u naast brownies ook blondies. Een blondine is het blonde zusje van de brownie, de pure chocolade is vervangen door witte. Ook vers uit onze eigen keuken zijn de kokosmakronen in de klassieke, oorspronkelijke vorm. Bij de madeleines hebben we de klassieke receptuur iets aangepast, waardoor de cakejes een verfijnde sinaasappel-amandelsmaak hebben en nog smeuïger zijn.

Het dessert met gegrilde nectarines is een hoogstandje dat nog minder bekend is, maar daar komt verandering in wat ons betreft. Door het grillen krijgen de nectarines een lichte rooksmaak en ze worden extra zoet en zachter van structuur. De gezouten whisky-karamelsaus en romige mascarponemousse maken het helemaal af. Het Als Vanouds signature dessert!
Gehaktvork

Werken met passie, een beleving is meer dan alleen…

Desserts Als Vanouds

Allergieën

Heb je een allergie, lust je sommige ingrediënten niet, of moeten we ergens anders rekening mee houden bij het bereiden van je catering? Laat het ons gerust weten!
Combi Groenten

Tips

Ben je op zoek naar ideeën voor aankleding, tafelindeling, of andere tips om je feest zo professioneel mogelijk te presenteren?
Onze horeca-experts hebben jarenlange ervaring en zijn je graag van dienst met hun feedback!
Glas