Bijgerechten Als Vanouds

Onze bijgerechten

Allerlei salades, groenten en meelspijzen voor erbij

Huzarensalade, witte koolsalade en Caesar salade zijn de klassieke salades die zeker niet op onze menukaart mochten ontbreken.

Ons advies: combineer de Porchetta, te vinden bij de Bourgondische hoofdgerechten, met de witte koolsalade, die gaan heel mooi samen. De Tabouleh is een couscoussalade die rijkelijk is gevuld met kruiden en gegrilde groenten.

Saffraanbrood en meer

Onze ambachtelijke broden móet u een keer geproefd hebben! We hebben er al onze liefde en de beste grondstoffen in gestopt en ze komen dagelijks vers uit eigen oven. Afhankelijk van het aantal personen kunt u kiezen uit een mix van verschillende broden, zoals saffraanbrood, zongedroogde-tomatenbrood, paprikabrood en mosterdbrood. Neem voor uw wensen contact met ons op!

Gegrilde groenten

De meeste groenten worden gegrild, omdat zo de voedingswaarden goed bewaard blijven en door deze bereidingswijze de smaken extra tot hun recht komen. Vaak voegen we er kruiden aan toe, maar soms is peper en zout al voldoende. Het bijgerecht van diverse gegrilde groenten is een mooie mix van seizoensgroenten, in de zomer zit daar bijvoorbeeld venkel bij en in de winter aardse groenten zoals pastinaak.

Gehaktvork

Werken met passie, een beleving is meer dan alleen…

Bijgerecht Als Vanouds

Allergieën

Heb je een allergie, lust je sommige ingrediënten niet, of moeten we ergens anders rekening mee houden bij het bereiden van je catering? Laat het ons gerust weten!
Combi Groenten

Tips

Ben je op zoek naar ideeën voor aankleding, tafelindeling, of andere tips om je feest zo professioneel mogelijk te presenteren?
Onze horeca-experts hebben jarenlange ervaring en zijn je graag van dienst met hun feedback!
Glas